Yorum Yok Emre 5 Ekim 2012 Cuma
Herkese merhaba arkadaşlar. Yazının başlığında da anlaşılacağı gibi gerçekten de nereden nereye. Alex De Souza bana göre Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu olarak düşünüyorum. Hayatını Fenerbahçe'ye adamış birisi. Ama maalesef geçtiğimiz günlerde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Ne kadar inanmasam da o artık laFenerbahçe'den ayrıldı :( Belki yaşı 35 olabilir.
Fakat 8 sene boyunca Fenerbahçe'de kalmış bir insan olarak bence çok ayıp.
Kimi söylentilere görede ''Aykut Kocaman'ın gol rekorunu geçmesin''diye ama sonuçta Alex De Souza artık Fenerbahçe'de top koşturmayacak. O kadar üzüldüm ki hatta gözümden gözyaşı bile geldi. Futbol bu ise olmaz olsun arkadaş. Böyle futbolcular gidecekse gerçekten futbol diye bir şey olmasın. Yazık değil mi bu adama. Biz hep Alex'le güldük,ağladık,sevindik. Bizim için Alex'siz Fenerbahçe başkentsiz bir ülkeye benzerdi. Giden geri dönmüyor be arkadaş. Hem Alex'e yazık oldu hem bu millete hem de bu taraftara... Alex koşamıyor olabilir ama sen onun kişiliğine saygı duymak zorundasın. Ah ahh keşke Alex 20 yaşında iken Fener'e gelseydi. 7 sene daha böyle bir adam Türkiye'de kalırdı. Gider mi gitmez mi bana kalmış bir şey değil ama bence kalırdı. Ayrıca Alex'in hayatından bahsedecek olursak :

Futbola 1995 yılında Coritiba FC takımında başlamıştır. 2 sene oynadıktan sonra 1997 yılında Palmeiras'a geçmiştir. 2001 yılına kadar Palmeiras'ta oyanayan futbolcu buradaki performansıyla Brezilya Milli Takımı'nda da oynamaya başlamıştır. Ayrıca 1997 yılında tanıştığı Daiane ile 9 Mart 2000 tarihinde evlenmiştir. 2001-2002 sezonunda Parma takımına transfer olmuştur. Ancak 5 maça çıkabilmiştir ve ligin ikinci yarısında Flamengo'ya transfer olmuştur. Diğer sezon ise Cruzeiro takımına transfer olmuştur. 25 Nisan 2004'te Daiane ile olan çocukları Mario Eduardo dünyaya gelmiştir. 2004 yılında ise Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Daiane ile olan ikinci çocukları Antonia 2006 yılında doğmuştur. 2010 yılında erkek çocukları dünyaya gelmiştir.2010 yılında Gaziantepspor'a attığı gol sonrasında 100'ler kulübüne girmiştir. Alex 2010-2011 sezonu ikinci yarısında Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme yenilemiştir. 1 Ekim 2012'de sözleşmesini feshedip Fenerbahçeden ayrılmıştır.

İşte böyle arkadaşlar Alex De Souza'nın hayatından kısaca bahsettim. Ve birde sizler için 3 video seçip koydum. Umarım beğenirsiniz. Bir dahaki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın...






Yorumlar ;


Yorum Yap ;