Kategorisiz Yorum Yok Emre 8 Ekim 2011 Cumartesi
Evet arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bu yazımda Recep İvedik'ten bahsecedeğim. Evet arkadaşlar Recep İvedik dediğimide herkesin aklına agresif,çok komik ve tembel bi insan aklınıza gelir. Siz onun tembel olduğuna bakmayın. Çok ama çok akıllıdır. Milyonlarca seyirci ve internet rekorları kırıyor. Ve zaten çektiği komik filmlerdende anlaşılıyor.:)Tabi Recep İvedik 3 filmi bundan yaklaşık 2,5 sene olmuş yayınlanalı. kısmette bugüneymiş. Biz ailecek ona Osurukcu Recep :)deriz. Ve ailecek çok severiz. Şimdiye kadar ki 1 ve 2'sinden daha komik.Şimdide size Recep İvedik 3 filmini kısaca sizlere aktaracağım:


Babaannesini kaybeden Recep'in içine  CİN girmektedir. Bu durumu mahallenin lideri olan Nezahat Abla'dan öğrenmektedir. Bu yüzden Nezahat Abla'ları onları bir cinciye göndermektedir. O anda TV'lere giren Recep herkese rezil olmuştur. Bu yüzden arkadaşları ile bir ava çıkmaktadır. Orada spor ve egzersiz yapan Recep bi köşeye oturur. O anda istemeden arkadaşları onu bir ''ayı'' olarak algılamaktadır.:)Recep bu durumda hastaneye gider. Ve doktor onu iç hastalıkları bölümüne gönderir. Ve o doktor ona önündeki yapbozun yapbozun aynısını yapmasaını ister. Ama Recep o anda yapbozun çok ama çok tersini yapar ve bu durum doktoru baya şaşırtır. Doktorun seyans saati biter. Ve Recep doktora çok kızmaktadır. Doktor bu yüzden seyan başına Recep'ten 150 dolar istemektedir...

 
Evet arkadaşlar izlemeyeli aklımda bu kadar kalmış. Şimdi ise size  Recep İvedik 3 filminin fragmanını vericeğim izlediğiniz zaman çok güleceğinizden eminim. Keyifli dakikalar diyorum ve size hoşçakalın diyorum.







Yorumlar ;


Yorum Yap ;